Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sponosorujemy] Serwery Głosowe TS3!

ЯоKат

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jeżeli potrzebujesz serwera głosowego dla klanu,może chciałbyś pogadać z kolegami,a brakuje Ci funduszy na stworzenie serwera?My zaoferujemy Ci serwer za darmo,który będziesz mógł wykorzystać dla siebie.

-=-= Podanie =-=-

Jak otrzymać taki serwer?

Musisz napisać podanie o serwer.W podaniu musisz zawrzeć:

• Jaki typ serwera będziesz prowadzil?(Publiczny/Prywatny)

• Dla kogo robisz serwer?(Publiczny/twoja odpowiedź)

• Ile slotów potrzebujesz?(Max 100)

-=-= Informacje =-=-

• Nie udostępniamy ASQ!

• Nie udostępniamy Botów!

• Brak dostępu do ssh!

• Polska Lokalizacja

• Data Center HosTeam.pl

• Anty-Ddos gratis

-=-= Premium =-=-

Oferujemy też pakiet premium za drobną oplatą!

-=-= Kontakt =-=-

GG: 44579056

× Wiadomości typu "siemka" itp będą ignorowane!

Opublikowano

A licencja to zapewne crash nic nie zostało napisane i nikt nie sponsoruje od tak serwerów. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

A licencja to zapewne crash nic nie zostało napisane i nikt nie sponsoruje od tak serwerów.

Nie crash tylko crack, jest to znacząca różnica.

Lecz muszę przyznać licencja posiadana przez tą osobę jest crackowana :-) jeżeli nie to proszę autora o potwierdzenie kupna. Do tego czasu nie polecam. ;-)

Opublikowano

• Jaki typ serwera będziesz prowadzil? - Publiczny
• Dla kogo robisz serwer? - Dla ludzi :P
• Ile slotów potrzebujesz? - 40

736181470940422997756.png

Opublikowano

Serwer bez SAQ,SHH i bota nie ma sensu.Większość osób nawet nie wie że można mieć swój TS3 za niewielkie pieniądze.O jakich pieniądzach rozmawiamy, 10 zł miesięcznie za prywatny TS3 512 slotów (legalny) .Tak to możliwe, będą chętni to opisze całą procedurę co i jak :)

Opublikowano

Serwer bez SAQ,SHH i bota nie ma sensu.Większość osób nawet nie wie że można mieć swój TS3 za niewielkie pieniądze.O jakich pieniądzach rozmawiamy, 10 zł miesięcznie za prywatny TS3 512 slotów (legalny) .Tak to możliwe, będą chętni to opisze całą procedurę co i jak :)

Myślisz, że ludzie nie wiedzą o NPL?

Uważasz,że ten vps za 10 zł z ovh trzyma boty + ts?

Co do tematu nie polecam ponieważ licencja crackowana (już jeden jego ts stoi na cracku) ^^

Opublikowano

Myślisz, że ludzie nie wiedzą o NPL?

Uważasz,że ten vps za 10 zł z ovh trzyma boty + ts?

Co do tematu nie polecam ponieważ licencja crackowana (już jeden jego ts stoi na cracku)

Po przeczytanych postach, myślę ze nie wiedzą.Po drugie nie mowie tutaj o OVH :)

Kiedyś sam miałem VPS za 9 zł i TS i boty śmigały przy 100 ludzi.Jeśli ktoś niema dużych wymagań, serwer za 10 zł jest wystarczający.Nie każdy potrzebuje boty itp.Teraz mam dużo lepszy (2 x 2.5GHz CPU. 3072 MB RAM. 30 GB DYSK. 2 TB TRANSFER) ale tylko dla tego że stoi na nim jeszcze strona, forum itp.

• 2 Ghz CPU
  • 1536 MB RAM
  • 15 GB DYSK
  • 1 TB TRANSFER
  • 512 MB Vswap

Wystarczający jak na TS3 a kosztuje 19zł

Opublikowano

Czemu nadal unikasz odpowiedzi, pytałem się czy dasz dowod kupna ?? a ty ciągle uniasz odpowiedzi ciągle jakieś durne "@SpaceMaker Nie bylo Mnie.." Napisz po prostu czy dasz dowod czy nie. Co za problem ?? Jakbyś miał ATHP to byś odrazu dał. Widać, że crack.

Opublikowano

Ile mam pisać,że licencja będzie do tygodnia!Robisz taki spam na gg,że automatycznie dostaleś bloka.. Każdy następny twój będzie zgłaszany!

Opublikowano

To jest crack , licencja ATHP jest wydawana dla firm po przez formularz z danymi przez które rejestrowałeś firmę dodatkowo musisz posiadać www a w tym www umieszczony system kupna serwerów . Ty takiego nie posiadasz więc jestem pewny że to crack , jak się mylę zrób ss z danymi (www,firma itp.) które zostały wysłane aby zakupić takową licencje .

Ps. Nawet jeżeli posiadasz licencje ATHP to oprócz opłaty za wniosek (150 zł) płaci się miesięcznie od slota , nie wieże że jesteś w stanie sponsorować serwery z licencją ATHP za darmo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...